Paleo: Kakaosmoothie

Denne kakaosmoothien er herlig! Jeg ble overrasket over hvor god den ble. Helt uten søtning! Bare naturlige, sunne ingredienser som gjør deg mett og mindre søtsugen. Fantastisk! :)

Jeg var inne på en blogg om Paleo-kostholdet (blisunn.no) og ble så inspirert av smoothien hun lager. Jeg måtte teste den ut!

Denne smoothien inneholder banan, så den er ikke LCHF-vennlig, men en gang i blant kanskje? ;)

Kakaosmoothien laget jeg for første gang i går. Jeg tok fram blenderen fra skapet (for første gang på evigheter). Jeg la alle ingrediensene oppi blenderen og «vips» var det en ferdig smoothie! :) Jeg må si at det var veldig enkelt å lage noe som er så godt. I tillegg smaker den nesten som en dessert. Du kan fint servere et sånt glass til gjester, eller unne deg en sånn (et glass) til frokost om du ønsker det. Den metter veldig og holder deg gående noen timer. Man kan såklart ha oppi frosne bær istedetfor kakao hvis man ønsker det, men jeg elsker jo kakao! :D

Denne kakaosmoothien er mettende, herlig goood og superenkel og rask å lage! Enkelt og greit :)

~~~

Ingredienser (til 2 personer):

  • 2 egg 
  • 2 ss kakao
  • 2 ts vanilje (ekte vanilje/vaniljestang)
  • 1/2 avokado
  • 1 banan (stor)
  • 2 store ss kokosmelk (bare den faste, hvite delen. Legg kokosmelken i kjøleskapet dagen før så skiller den seg)

Bruk gjerne pærebiter til pynt eller annen frukt. Nam! :)
Kjør alle ingrediensene i en blender og vips har du smoothie! Hell smoothien i glass og server med pærebiter eller lignende. Du kan også piske litt vanilje med kokosmelk (faste, hvite delen) og få en deilig kokoskrem på toppen.

Velbekomme :)

PS. Dere kan jo også ta en titt på oppskriften til blisunn.no på Paleo Smoothie

 

Ingen kommentarer enda...

Legg igjen en kommentar