Matvarer

 

MATVARENE DU TRENGER

TIL BAKING, MATLAGING OG KOS

 

Hvis du ønsker å leve sunt og holde deg unna hvetemel, sukker, usunt godteri og sjokolade, og andre matvarer, så finnes det faktisk mange produkter å velge mellom som erstatter de usunne «orginale matvarene» vi finner i butikken. Du lurer kanskje på hvor du kan få tak i dem eller hva de heter?

Under legger jeg ut alle de spesielle matvarene jeg bruker i oppskriftene på denne bloggen. Disse produktene er perfekt for lavkarboere og personer med diabetes. Eller rett og slett for de som vil ha et sunt kosthold og leve et sunt og godt liv. Alle disse matvarene er viktige ingredienser til mange forskjellige oppskrifter. Dette vil si at du får brukt ingrediensene til å lage mye forskjellig som muffins, brød, lapper, pai, kake etc. Selv om noen av de er dyre, er de absolutt verdt å kjøpe. Det er en liten pris å betale for en god helse, og stort sett alle pakninger varer lenge i og med at du bruker så lite av gangen.

Det er alltid greit å ha litt forskjellig i skapet slik at når du har lyst på noe godt kan du bare sette i gang å bake :) Jeg er kjempe glad i å kunne lage meg noe søtt og godt når jeg har lyst på. F.eks lapper til kvelds eller sjokolademuffins.

Under får du vite litt om de forskjellige matvarene og hvor du kan kjøpe dem. Du får også se et utvalg av sjokolader og godteri du kan få tak i. Jeg legger ved fire nettsider du kan se på som selger mange gode produkter i tillegg til disse. Her finner du også produktene til en billigere pris.

 

 

PRODUKTENE:

 

TIPS: Noen utvalgte Meny-butikker har noen av disse spesialbestilt for faste kunder. Du kan få tak i sukrin, sukrinmelis, Splenda, kakao, Kruskakli og Fiberhusk. De har også sjokolade fra Sjokoladeprinsen og Sukkerfritt (sukkerfritt.com).

 

 

ANBEFALTE NETTSIDER:

 

  • Dialife.dk – en nettside med utvalgte lavkarbovarer. Godteri, drikkevarer, sjokolade, sukkefriketchup, brød og kakemiks etc.
  • Sukkerfritt.com – en nettside med masse sukkefritt godteri og sjokolade.
  • Goodcandy.no – en nettside med masse godteri, noe sukkerfritt godis og diverse sukkerfritt.