123 lavkarbobrød

I går gikk jeg innom helsekosten etter jobb. Der fant jeg en pakke jeg har hørt mye om i det siste. Nemlig en pakke 123 enkelt å lage lavkarbobrød fra Funksjonell Mat. Så spennende!

Pakken koster 49,- og gir et stykk brød. Veldig godt brød. Akkurat som vanlig halvgrovt brød du får i butikken med litt frø inni. Kjempegodt å spise nystekt labkarbobrød rett ut av ovnen. Ingen rar ettersmak eller noenting. Anbefales sterkt :)

lavkarbobrød

Lavkarbobrød

Oppi boksen følger det med en brødblanding du kun blander med VANN og så heller du blandingen i den medfølgende formen. Utrolig enkelt :) Brødet skal så stekes i 60 minutter.

Tenk, nå kan du kjøpe deg lavkarbobrød som er enkelt å lage! Nøler du som er tvilende fortsatt med å starte på lavkarbo nå?

I tillegg får du frossent lavkarbobrød på helsekosten. Kjøp, ta med hjem og nyt. Herlig hva? :) Det synes i hvert fall jeg. Dette beviser at du på lavkarbo også kan ha et hektisk liv. Når du ikke har tid til å lage egg og bacon for eksempel kan du fint hente deg et brød i fryseren. Eller skjære brødet i skiver, legge skivene i egne poser i fryseren og ta ut en eller to skiver om morgenen. Enkelt og greit.

Det gikk utrolig raskt å lage sammen røra og jeg synes det var veldig bra at det fulgte med en stekeform til brødblandingen. Raskt og enkelt, nystekt brød i hus. Du slipper jo og ha visse bakevarer tilgjengelig i skapet for å lage brød. Med denne boksen trenger du kun vann!

Nå har jeg kost meg med nystekt brød som jeg KAN spise :) Brødet ser heeerlig ut der det står og ryker; nystekt fra ovnen :)

 

Har du prøvd dette lavkarbobrødet, eller andre 123 mikser? :)

Klem til deg,

Lena<3

Nært bilde av boksen

Brødet har kun 1 g karbo per brødskive

Nært bilde av boksen

Tilsett kun 3dl vann, stek på 175 grader i 1 time

Innhold i pakken

Innhold i pakken

Røra i bollen

Røra i bollen

Røren er i formen

Røren er i formen

I ovnen

Stekes en time i ovnen

Herlig nystekt brød

Herlig nystekt brød

Herlig nystekt brød

Herlig nystekt brød

Brødet sett nære

Brødet sett nære

Brødskive med makrell

Brødskive med makrell

 

, , ,

Ingen kommentarer enda...

Legg igjen en kommentar