Rosa fluffy marshmellows

Hvem vil vel ikke lage hjemmelaget marshmellows? Sukkersøtt nam som alle husker fra barndommen og fra grillsesongene hver sommer.

Jeg hadde et lite problem når jeg laget disse. De smakte veldig godt men det gikk ikke ann å dyppe de i sjokolade. Sjokoladen bare rant av marshmellowsen. Så jeg må definitivt finne ut av det, men her er oppskriften så lenge. Jeg har lest andre steder at mange har hatt problemer med nettopp dette. De fleste har prøvd å lage kokosboller av marshmellowsen, men det har jo ikke fungert å dyppe de i sjokolade. Hmm.. :)

Dette er rosa fluffy marshmellows for den med søt gane og som vil mimre tilbake til barndommen, eller kanskje friste barna med noe sunt og søtt? Perfekt for barnebursdag eller hva?

Oppskriften er hentet fra den fantastiske bloggen til Lovely Liller.

Si ifra om du vet om noen triks i forhold til oppskriften for å kunne duppe marshmellowsen i sjokolade :D

Denne oppskriften kan du lage kokosboller av eller en flott skumkake :)

 

Fluffy og søtt :) Mmm..

 

Ingredienser:
• 1 pk gelatin pulver
• Sukrin
• Vanilje /  Steviadråper vanilla&cream
• 5-6 eggehvitter
• vann

Ta et par spiseskjeer vann, en pose gelatin pulver og 2 ss sukrin i en bolle. Sett bollen over vannbad. Varm godt til alt er smeltet sammen.

Pisk så 5-6 eggehvitter stive i en annen bolle. Røren tas opp fra vannbadet og helles sakte i de piskede hvittene. Tilsett deretter 3 fulle steviadråper vanilla&cream (kjøpes på iherb.com). Eller bruk vanilje (ekte bourbon vanilje). Pisk en stund til du får tykt fluff.

Ønsker du å ha farge på marshmellowsen tilsetter du konditorfarge. Jeg brukte rød farge for å få rosa :)

Hell fluffet i en bolle eller form og la stå i kjøleskapet noen timer.

Så kan du nyte :D

 

,

4 Responses to Rosa fluffy marshmellows

 1. Lena - Lenas Lavkarbo 21 april, 2012 kl: 14:04 #

  Ååå, takk for tipset! :D De smakte i hvert fall veldig godt. Jeg får prøve en gang til, med mer gelatin :D Oppskriftene dine er så bra ^^

 2. Så bra at den falt i smak. Det går fint å dyppe den i sjokolade også om den er stiv nok. Stivere marshmellows = mer gelatin :)

 3. Lena - Lenas lavkarbo 7 februar, 2012 kl: 22:22 #

  Hmm.. Sjokoladen glir bare av marshmellowsen :S Helt umulig.. Neste gang blir det kokosboller! :D Får prøve å få til de da :D Det ser så godt ut! :)

  Takk for tipset Marie! :D

 4. Marie 7 februar, 2012 kl: 10:11 #

  Jeg vet ikke hvordan du kan lage marshmallows med sjokolade, men jeg har lagd kokosboller med sjokolade – og det er ganske likt: http://mariesmatmisjon.blogspot.com/2011/08/mine-venner.html

Legg igjen en kommentar